ИМЕТО ГОВОРИ...

Пилоните ЕКСКЛУЗИВ са голямото постижение в дизайна на пилонните системи. ЕКСКЛУЗИВ е новата дизайнерска разработка, съобразена със съвременните тенденции в модерната архитектура. Тук диаметърът на пилона е еднакъв от основата до върха.

Серията ЕКСКЛУЗИВ има и второ име: "Мерцедес" пилон. Това се дължи на факта, че шоурумите на "Мерцедес Бенц" в цяла Европа са предпочели пилоните от серия ЕКСКЛУЗИВ..

EXCLUSIVE SUPER FLAGPOLE

ЕКСКЛУЗИВ СУПЕР е едноелементен, цилиндричен алуминиев пилон. Направен е от специално профилирана тръба, за система вътрешно въже с плъзгащи се в специален канал окачващи флага елементи и флагова тежест. Фиксиращият в основата елемент е фундаментна гилза, която се доставя в комплект с пилона. Повърхноста е сребърна, матирана и предпазена от наранявания. На върха на пилона има монтирана въртяща се глава с механизъм за пилонното въже и плосък алуминиев връх. По ваше желание пилона може да бъде окомплектован със сребърен (полиран алуминий), златен (полиран месинг), или черен (боядисан алуминий) връх.

височина (м) цена
6 1 418.00
8 1 530.00
10 2 130.00
12 2 865.00
Цените са в лева без включен ДДС, за пълен комплект.
Всички версии са оборудвани с триъгълна базова планка с шарнир и анкерна група.
5-10 метровите версии: външен диаметър ф93; 10-12 метра: ф101,5
EXCLUSIVE С ИЗДИГАЩ СЕ ДЪРЖАЧ

ЕКСКЛУЗИВ С ИЗДИГАЩ СЕ ДЪРЖАЧ е едноелементен, цилиндричен алуминиев пилон. Направен е от специално профилирана тръба, за система вътрешно въже с плъзгащи се в специален канал окачващи флага елементи и флагова тежест. Пилонът е екипиран с въртящ се свободно издигащ се държач, пригоден за лесна и бърза смяна на флага. Фиксиращият в основата елемент е фундаментна гилза, която се доставя в комплект с пилона. Повърхноста е сребърна, матирана и предпазена от наранявания. На върха на пилона има монтирана въртяща се глава с механизъм за пилонното въже и плосък алуминиев връх. По ваше желание пилона може да бъде окомплектован със сребърен (полиран алуминий), златен (полиран месинг), или черен (боядисан алуминий) връх.

височина (м) цена
6 1 671.00
8 1 815.00
9 2 160.00
10 2 430.00
Цените са в лева без включен ДДС, за пълен комплект.
Всички версии са оборудвани с триъгълна базова планка с шарнир и анкерна група.
5-10 метровите версии: външен диаметър ф93; 10-12 метра: ф101,5