IMG 9869225485IMG 9888

За вътрешно и външно ползване

Транспарантите са идеалната рекламно-търговска форма и вид презентация за всякакъв вид събития. Независимо от това дали вътре или на открито, напряко на улицата, по мостове или пред новопостроени сгради – когато се избере точното място за нейното поставяне, вашите послания се набиват директно в очите на групата, която вие желаете да заинтригувате.

Транспарантите са едно от най-гъвкавите средства, когато става въпрос да се привлече общественото внимание. Също така и в областта на дизайна транспарантите са много популярни – те обогатяват магазини и търговски центрове със своите цветове и форми, създавайки много приятна атмосфера.

 

Нашето специално производство в този раздел продукти:
"ПЛАЖНИ ТРАНСПАРАНТИ И ЗНАМЕНА"  и  " ПЛАНИНСКИ ТРАНСПАРАНТИ И ЗНАМЕНА"
Това са транспарантии знамена с рекламна насоченост, произведени от специално разработени ЕКСТРЕМНИ материи, които са изключително ветропропускливи, пригодени за екстремни атмосферни условия като силни ветрове, дъждове, снеговалежи -въобще времеви условия като в планината или на морския бряг!

С такива издръжливи в лоши условия рекламни носители доста наши клиенти рекламират свои продукти
на морето и в планината в различни събития като ски и сноуборд състезания, турнири по плажен волейбол, регати и други.

Освен текстилната част ние предлагаме и подходящи, модерни пилони WIND-X,
създадени специално със спортна насоченост и привличащи особено внимание със специалната си форма.
Пилоните WIND-X са подходящи
както за меки терени - (почва, сняг, пясък),
така и за твърди основи като асфалт, бетон, тротоарни плочи и други.
Предлагат се в комплект от различни елементи в долната част:
- свредели за почва, пясък, сняг и лед,
- стоманена стойка 48/48 см, прахово боядисана - черен мат. 

Много често се налага да поставите пилони на места, на които основата не може да бъде повреждана - в този случай ние предлагаме стоманена стойка 48/48 см, прахово боядисана - черен мат. В комплект с ротатор за закрепване на пилон WIND-X. С четири отвора за анкериране. Предназначена е за твърди повърхности. Свободно въртене на пилона по посока на вятъра. На места, на които не може да се пробива основата (хотели, магазини, зали) подходящи са дори и при зимни условия.

За повече информация и цени натиснете тук!