Големи флагове

Вертикален флаг или хоругва накратко представлява флаг, който е окачен в долната и горната си част, като тези части са по-къси от другите две. При този вид знамена често употребяван размер е 100, 120, 140, 160 см (за ширина) и 200 до 600 см (за дължина). Най-често в долната и горната част се изработват "джобове", в които се поставят хоризонтално стоящи опъващи щанги, посредством които хоругвата/банерът се изпъва в хоризонтална и вертикална посока. Когато хоругвата е национална, например изобразява Българския трикольор, цветовете имат различна подредба от класическия флаг- изработват се по точно определени правила.

    
 
Настолни флагове

Настолните флагове са предназначени за украса или обозначаване на маси за преговори, бюра, рецепции.Те се отличават с ярките си цветове и изящна изработка, благодарение на прецизното отпечатване и внимателно ушиване. Ние отделяме специално внимание на настолните флагове, те стоят непосредствено пред очите ви.

месинг никел
единична 15.00   9.00
двойна 18.00 11.00
тройна 21.00 14.00
знаме за настолна стойка   7.00   7.00
Цените са в лева без включен ДДС.
Интериорни пилони

Изработват се от фини полиестерни коприни по няколко различни технологии, в зависимост от вида на изображението. Трикольорите например биват съшивани от различни по цвят ивици, а флаговете с герб или други изображения изработваме с помощта на текстилен печат. Като необходимо допълнение предлагаме подови стойки и пики, изработени от благородна дървесина, неподатлива на усуквания, изкривяване и стареене, стругована, шлайфана и лакирана с висококачествени лакове.

Дърво
единична стойка 36.00
двойна стойка 43.00
тройна стойка 50.00
дървена пика - 220 см 27.00
Цените са в лева без включен ДДС.