Големи флагове

Вертикален флаг или хоругва накратко представлява флаг, който е окачен в долната и горната си част, като тези части са по-къси от другите две. При този вид знамена често употребяван размер е 100, 120, 140, 160 см (за ширина) и 200 до 600 см (за дължина). Най-често в долната и горната част се изработват "джобове", в които се поставят хоризонтално стоящи опъващи щанги, посредством които хоругвата/банерът се изпъва в хоризонтална и вертикална посока. Когато хоругвата е национална, например изобразява Българския трикольор, цветовете имат различна подредба от класическия флаг- изработват се по точно определени правила.

    
 
Настолни флагове

Настолните флагове са предназначени за украса или обозначаване на маси за преговори, бюра, рецепции.Те се отличават с ярките си цветове и изящна изработка, благодарение на прецизното отпечатване и внимателно ушиване. Ние отделяме специално внимание на настолните флагове, те стоят непосредствено пред очите ви.

месинг никел
единична

За повече

информация и цени

се свържете с нас!

За повече

информация и цени

се свържете с нас!

двойна
тройна
знаме за настолна стойка
Интериорни пилони

Знамената се изработват от фини полиестерни коприни по няколко различни технологии, в зависимост от вида на изображението. Трикольорите например биват съшивани от различни по цвят ивици, а флаговете с герб или други изображения изработваме с помощта на текстилен печат. Възможност за двулицево изпълнение, пришиване на ресни и т.н.
Като необходимо допълнение предлагаме подови стойки и пики, изработени от благородна дървесина, неподатлива на усуквания, изкривяване и стареене, стругована, шлайфана и лакирана с висококачествени лакове.

описание Наличност
     пика 200 см, сглобяема от 2 части с декоративен връх налична!
     единична подова стойка ф280 налична!
     двойна подова стойка ф280 - флагове в редица налична!
     тройна подова стойка ф280 - флагове в редица налична!
     тройна подова стойка ф280 - флагове в букет налична!
     четворна подова стойка ф280 - флагове в букет налична!
     петорна подова стойка ф280 - флагове в букет  налична!
За повече информация и цени се свържете с нас!